Dette er en arkivert artikkel fra gammel nettside. Formateringsfeil og mangler kan forekomme.
08.06.2021

Lanserer mobil-app

Og stor fordelspakke

Norges Fiskarlag lanserer denne uken en medlems-app. App-en er laget for mobil og gir enkel og oversiktlig tilgang til medlemsinformasjon og er også en plattform for intern informasjon. Fiskarlaget lanserer samtidig en omfattende fordelspakke, som bare er tilgjengelig for medlemmer, i appen. 

–Vi har satset mye på app-prosjektet og har stor tro på at dette vil bli godt tatt imot som et nyttig verktøy av våre medlemmer, sier leder Kjell Ingebrigtsen. 

Den nye medlems-appen har som formål å synliggjøre mer informasjon og også å være en plattform for intern informasjonsdeling om aktuelle hendelser og pågående saksarbeid for medlemmer i Norges Fiskarlag. 

–Vi har laget en tjeneste der selv jeg som har bikket 60 synes det er lett å finne frem. De fleste av oss er vant med alskens mobil-apper nå, og de fleste av disse tjenestene er selvforklarende og har en relativt lik struktur samme hvilken app du er inne på, mener Ingebrigtsen. 

Medlemsappen har fire hoveddeler: en nyhetsdel, egen høringsdel, kalenderoversikt og en meny for medlemstjenester. I medlemsdelen ligger kontaktinformasjon og digitalt medlemskort, samt tilgang til den helt nye pakken med medlemsfordeler.  

Appen vil bli tilgjengelig på Google Play for Android-mobiler og i App Store for IPhone i løpet av uken.  

–Våre medlemmer vil bli varslet med en direkte henvendelse når appen er klar til å lastes ned. Deretter vil det kun kreves noen tastetrykk og en avsjekk mot vårt medlemssystem før døren åpnes inn til appen for alle våre medlemmer, forklarer Kjell Ingebrigtsen. 

Norges Fiskarlag lanserer en utvidet og ny medlemsfordelspakke samtidig med den nye medlems-appen på mobil.

  • Les mer om Fiskarlagets nye medlemsfordelspakke i denne omtalen her på nettsiden. Tilgangen til priser og vilkår i medlemsavtalene gis bare til medlemmer som er pålogget i appen. Medlemsfordelene skal dekke det aller meste av daglige behov for både aktiv drift og administrative tjenester.