Dette er en arkivert artikkel fra gammel nettside. Formateringsfeil og mangler kan forekomme.
04.06.2021

Ny fordelspakke

Medlemsfordeler

Norges Fiskarlag har inngått en ny samarbeidsavtale som gir medlemmene tilgang til innkjøps- og tjenestesamarbeid på de aller fleste områdene knyttet til daglig drift. En rekke fordeler kan også brukes privat av medlemmene.

Den nye medlemsfordelsavtalen er gjort med FIAS, Fiskerinæringens innkjøpsselskap AS.

Mer enn 3600 bedrifter innen norsk sjømatnæring handler i dag gjennom avtaler inngått av FIAS. Gjennom gunstige avtaler og mer effektivt innkjøp, bidrar FIAS til at sjømatnæringen bedrer sin totale lønnsomhet.

Medlemsfordelsavtalen gir tilgang til drøyt 80 leverandører innen drift og vedlikehold, produksjon – og kontor- og administrative tjenester. 

– Vi får bedre innkjøpsbetingelser enn det hver enkelt bedrift kan oppnå, samt produkter og tjenester som har riktig kvalitet til konkurransedyktig pris og en mer effektiv innkjøpsfunksjon i bedriftene. Vi tror derfor at Norges Fiskarlags medlemmer fort vil se at avtalepakken har en solid oppside for både enkeltpersonforetak, store rederier og personmedlemmer. Det sier daglig leder Frode Kvamstad i FIAS.

– Det er tre hovedgrunner til at vi har valgt FIAS som vår samarbeidspartner. Vi får en grunnleggende styrking av medlemstilbudet til våre egne medlemmer, selskapet er en innarbeid og erfaren aktør – og så er det forretningsmodellen, sier leder Kjell Ingebrigtsen i Norges Fiskarlag.

Han viser til at FIAS i utgangspunktet ikke har som mål å tjene penger selv, samtidig som selskapet har en modell som gir lojalitetsbonus tilbake til brukerne av tjenestene basert på brukernes omsetning av varer og tjenester.

– Vi er fornøyd med å få Fiskarlaget med inn i vårt samarbeide og har derfor også en ambisjon om å styrke vår tjenestestruktur ytterligere mot villfiskleddet. Vi har derfor nå ansatt en ny markedssjef i selskapet, som heter Dan Tore Andersen. Han er opprinnelig fra Båtsfjord og har mange år med bakgrunn fra hvitfisk-bransjen og vil starte opp senest 1. september i år, opplyser Frode Kvamstad. 

Norges Fiskarlags medlemmer har full tilgang til alle deler av FIAS sine avtaler. Tilgang til tjenestene og detaljer om pris og avtaledetaljer får medlemmer gjennom pålogging i Norges Fiskarlags nye medlems-app. Denne appen lanseres neste uke til Fiskarlagets medlemmer.

– Ved å laste ned appen får våre medlemmer direkte adgang til å se hele spekteret av medlemsfordeler, i tillegg til de tjenestene vi allerede har etablert som medlemsfordeler i Norges Fiskarlag. Jeg er fornøyd med at vi kan lansere mange nye fordeler nå, samtidig med at vi får på plass vår medlems-app. Denne gir oss anledning til økt direktedialog med medlemmene og vil bli brukt aktivt for å styrke organisasjonen, sier leder Kjell Ingebrigtsen.

Kontaktinfo:

Frode Kvamstad, daglig leder i FIAS – 97 04 39 74

Kjell Ingebrigtsen, leder i Norges Fiskarlag – 92 28 47 19