Meld deg inn i Norges Fiskarlag nå!

Fiskeryrket er fantastisk, men kan være utfordrende. Norges Fiskarlag har mange dyktige medarbeidere som kan være din talsperson når du trenger bistand. Som medlem har du tilgang til en rekke fordeler, for eksempel juridisk bistand knyttet til alle deler av din hverdag – som mannskap eller båteier. Og ikke minst har du som medlem en unik posisjon for å påvirke og videreutvikle Norges Fiskarlag sammen med dine fiskarbrødre og -søstre.

Les organisasjonens mønsterlover her: Norges Fiskarlags lovbok

Den personlige kontingenten er kr 3 042,- og hoveddelen av beløpet kan skrives av på skattemeldingen din. Sammen med fartøyavgiften er den personlige kontingenten det økonomiske grunnlaget for driften av Norges Fiskarlag. Les mer her: Fartøykontingent serviceavgift, tariffavgift og personlig kontingent.

Landsmøtet i Norges Fiskarlag har vedtatt at alle medlemmer som eier mer enn 50 % av et selskap som eier et fiskefartøy, plikter å sørge for at selskapet blir registrert som medlem i Norges Fiskarlag.

Som medlem…

… i Norges Fiskarlag har du tilgang til Fiskarlagets advokat og jurist, og sammen med andre medlemsfordeler vil et medlemskap i Norges Fiskarlag være en lønnsom og rimelig investering for deg som yrkesfisker.

Norges Fiskarlag har blant annet gått i bresjen for å stifte salgslagene og arbeidet for deltakerloven og råfiskloven, samt sosiale rettigheter som fiskerfradrag og fiskarpensjon, og gir deg muligheten til gode forsikringsordninger både som enefisker og på fritiden din.

Alle de prinsippielle fiskerisakene Fiskarlaget har kjempet frem er til gode for alle fiskere i dag. Men direkte innflytelse og tilgang til våre fagpersoner får du kun hvis du er medlem av Norges Fiskarlag!

Som støttemedlem…

… får du vårt ukentlige nyhetsbrev direkte på e-post og kan også benytte våre medlemsfordeler. Medlemskontingenten på kr 380 pr. år går uavkortet til arbeidet i ditt lokallag. Du blir meldt inn i det medlemslaget og det lokallaget som er nærmest din bostedsadresse (postnummer).

Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker en prat med oss om medlemskap før du sender inn medlemsskjemaet under. Vi ser frem til å prate med deg!

Bli medlem