Dette er en arkivert artikkel fra gammel nettside. Formateringsfeil og mangler kan forekomme.
04.01.2021

Vi lager medlems-app

Spørreundersøkelse

Hvordan ser din drømme-app ut? Norges Fiskarlag skal lage en mobil-app som alle medlemmer vil få tilgang til. I den forbindelse ønsker vi tilbakemelding fra DEG i en kort spørreundersøkelse.

Denne appen blir selvsagt bare tilgjengelig for deg som er medlem, og vi håper på den måten å kunne tilrettelegge informasjon på en enda bedre måte og å kunne yte enda bedre medlemsservice. 

Hvilke app-funksjoner kunne du tenke deg i en medlems-app? Det håper vi du vil gi dine innspill på i spørreundersøkelse som vi sender deg på e-post denne uka. E-posten går til deg som er mottaker av vårt ukentlige nyhetsbrev.

Vi håper du kan sette av 3-4 minutter til å svare på noen få spørsmål om hva du kunne tenke deg som innhold i vår medlems-app.  

Vi tenker at appen blant annet  skal gjøre det enklere å ha oversikt over egen medlemsstatus, medlemsfordeler, nyheter, kunne brukes til medlemsverving, og gi bedre oversikt over organisasjonen og våre tillitsvalgte. Mer vil vi ikke avsløre nå, men følg med.  

Vi har tidligere omtalt disse app-planene i nyhetsbrevet vi sendte til våre medlemmer før jul. 

Hvis du som medlem ikke mottar vårt ukentlige nyhetsbrev, men ønsker dette, ber vi deg kontakte oss slik at vi kan legge inn riktig e-postadresse. Send oss en e-post til  – fiskarlaget@fiskarlaget.no