Variert kveldsmeny
Landsmøtemiddagen
300 delegater og gjester samles onsdag kveld til festmiddag under Norges Fiskarlags Landsmøte. Marvin, Mona og Maria skal lede og underholde, mens hval og kveite skal mette middagsgjestene i Trondheim.
Parhestene Marvin Wiseth og Mona Grudt leder kveldes festmiddag på landsmøtehotellet i Trondheim. De to har samarbeidet i en årrekke og «gammelordføreren» og den tidligere Miss Universe fra Stjørdal har de siste årene ledet en rekke tilsvarende arrangement og høstet mange lovord for sin lune stil.
Konsert og pris
Maria Haukaas Mittet skal stå for de musikalske høydepunktene gjennom kvelden med innslag fra sitt varierte repertoar.
I løpet av kvelden skal også Norges Fiskarlags Kystkulturpris deles ut av leder Kjell Ingebrigtsen.
Menyen
På gastronomisk hold så får middagsgjestene både hval og kveite og blir presentert for følgende utsøkte meny:
Forrett: Carpaccio av hval
brunet løkkrem og syrlig løkmarmelade med balsamico
gressløksmajones og sprø parmesanchips
***
Hovedrett: Grillet kveitekotelett
smørkokt grønnkål med erter og løk,
luftig potetaioli med gressløk
***
Dessert: Hvit sjokolade og solbær fra Verdal
myk sjokoladekake, solbærgele,
karamellisert hvit sjokolade og yoghurtis med solbær