Dette er en arkivert artikkel fra gammel nettside. Formateringsfeil og mangler kan forekomme.
21.01.2022

Ny ansatt i Bodø

Mira B. Aasjord

Mira Bolsøy Aasjord (30) har denne uka startet opp som vår nye rådgiver ved Nordland Fylkes Fiskarlag i Bodø. Mira skal ha lokalt hovedansvar for arealforvaltning og planarbeid.

30-åringen fra Steigen har med seg fire års erfaring fra jobb i Fiskeridirektoratet region Nordland inn på sitt nye kontor i Bodø sentrum. Til Fiskarlaget tar hun med seg mange deler av erfaringen fra direktoratet inn i det daglige arbeidet. Hun skal blant annet arbeide med marin arealforvaltning, akvakultur og marine verneplaner, i tillegg til å dra veksler på tidligere tverrfaglig samarbeid med etater innen fiskeri- og sjømatsektoren.

Mira har en sammensatt bachelorgrad fra Universitetet i Oslo og Nord universitet. Hun har studert real- og fiskerifag ved Nord Universitet og fulgt et bachelorløp på Geologisk Institutt ved Universitetet i Oslo.

For tiden tar hun også et årsstudium i internasjonale relasjoner ved siden av jobb, og forteller at hun også planlegger å ta en mastergrad etter hvert, men hovedfokus nå er å komme godt inn i arbeidsoppgavene for nordlandsfiskerne.

-Jeg er veldig glad for å få sjansen til å jobbe for fiskerinæringas interesser som rådgiver i Nordland Fylkes Fiskarlag. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med organisasjonen og ikke minst medlemmene som vi hver eneste dag skal jobbe for å ivareta interessene til, sier hun.

Mira er trebarnsmor, gift og bor i Bodø.

Daglig leder Hanne Fagertun sier hun er svært godt fornøyd med å ha fått inn en ung og allsidig ny kollega og hun forventer at Mira Bolsøy Aasjord vil bidra til å representere fiskernes interesser på en god måte:

-Mira har en utdannelse og praksis som jeg tror passer svært godt med de behovene og utfordringene som vi har langs vår del av kysten. Jeg ser frem til å bli kjent med henne og tror vi sammen vil bidra til at vi fortsatt oppfattes som en kompetent og relevant administrasjon for våre medlemmer, sier Fagertun.

Mira Bolsøy Aasjord, 95 49 99 73

Hanne Fagertun, 40 63 20 22