Fiskarlaget Nyheter

2021-10-19 16:10:00
Regionmøter i Trøndelag
Åpne møter i november
Regionmøter i Trøndelag
Rørvik er ett av de faste møtestedene for regionrunden i Trøndelag
Foto: Jan-Erik Indrestrand

I november vil det i år på nytt bli holdt regionmøter i Trøndelag, slik tradisjonen har vært i mer enn 20 år. Møterekken holdes i år i en litt annen rekkefølge enn vanlig, men fremdeles er alle fiskere og andre interesserte invitert, sier daglig leder Marianne Sandstad i Fiskarlaget Midt 

Høstmøtene i Trøndelag har, bare avbrutt av koronapandemien, blitt kjørt som en regional turne i mer enn 20 år, til Rørvik, Åfjord og Frøya.

Møtene startet som et samarbeid med Råfisklaget, og fra 2009 ble det etablert samarbeid med Bud og Hustad. Sjøtrygdelaget hadde en egen informasjonsrunde som altså fra 2009 ble samkjørt og siden har vært en årviss fast møterunde.

Tema på møtene har stort sett vært informasjon og siste nytt fra de forskjellige organisasjonene som deltatt, samt tidsaktuelle tema.

-Vi opplever at dette en god og etterspurt møteplass for fiskerne, sier Marianne Sandstad.

Hun forteller at detaljene i årets møterunde ikke er avklart.

Det som er klart er at hun ber fiskerne sette av følgende datoer:

  • 10.11. Åfjord kl. 16.00
  • 11.11. Frøya kl 17.00  
  • 30.11. Rørvik kl. 16.00

I tillegg blir det skolebesøk på Frøya og i Rørvik på formiddagen samme dag som fiskermøtet. Tidspunkt er ikke avklart enda.

De som deltar i årets regionrunde er Bud og Hustad Forsikring, Råfisklaget, Trøndelag Fylkeskommune, Norges Fiskarlag og Fiskarlaget Midt-Norge.

Sandstad forteller at detaljene i programmet ikke er klare enda.

-Vi satser på korte innlegg fra hver enkelt og god tid til sosialt samvær med mat etter møtet, sier hun og ber om at du varsler helle allerede nå om du vet at dag og tid passer.

  • Oppdatert info vil komme i Fiskarlagets kalendere på nett og i medlemsappen så snart mer info er på plass.
  • For påmelding – ta kontakt med Marianne Sandstad (95 79 39 95) eller Bud og Hustad Forsikring for at de skal få et overslag på deltagerantall knyttet til serveringen.

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.