Fiskarlaget Nyheter

2021-10-05 16:20:00
Gjenvalg i Nord
Årsmøtet
Gjenvalg i Nord
Det nye styret, som også var det gamle styret.
Foto: Jan-Erik Indrestrand

Hele styret ble gjenvalgt da Fiskarlaget Nord tirsdag holdt sitt årsmøte i Tromsø. Roger Hansen fortsetter som leder i laget.

Roger Hansen ble av årsmøtet gitt tillit til å håndtere formannsklubben i laget nok ett år. 54-åringen fra Skjervøy har til nå ledet laget i seks år. Han får fortsatt med seg Kurt Ludvigsen i en ny periode som nestleder.

Roger Hansen takket årsmøtet for tilliten og sa at han ser frem til å fortsette arbeidet for fiskerne i medlemslaget sammen med styret, som for øvrig består av:

  • Øyvind Bolle fra Båtsfjord
  • Maria-Ann Johansen fra Tromvik
  • Bjarni Sigurdsson fra Tromsø
  • Tomas Sagen fra Kjøllefjord
  • Tommy Nilsen fra Senjahopen
  • Tore Mosesen fra Hammerfest


Landsstyre

Årsmøtet vedtok også å gi Tomas Sagen og Kurt Ludvigsen tillit som lagets nye representanter til Norges Fiskarlags Landsstyre, som formelt velges på Landsmøtet 3.-4. november i år.

Årsmøtet vedtok også å innstille Johnny Caspersen som kandidat til Fiskarlaget Nords mulige tredje plass i Landsstyret.


Lederkandidat

Roger Hansen opplyste også for årsmøtet at styret i Fiskarlaget Nord har foreslått Geir Magne Røys fra Sogn og Fjordane som ny leder i Norges Fiskarlag overfor valgkomiteen i Norges Fiskarlag.

Leder Kjell Ingebrigtsen i Norges Fiskarlag må som kjent tre ut av sitt verv på Landsmøtet i november. Han har hatt vervet som øverste tillitsmann i orgnisasjonen siden 2013 og Norges Fiskarlags regelverk avgrenser funksjonstiden for en leder til åtte år.

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.