Dette er en arkivert artikkel fra gammel nettside. Formateringsfeil og mangler kan forekomme.
29.10.2019

Møt oss på messa

Lofotfishing 2019

Til helga holdes årets Lofotfishing i Kabelvåg. Norges Fiskarlag er til stede med egen stand i hall A. Vi inviterer til fæskarprat og kaffe, og om du ikke er medlem utfordrer vi deg på det. Velkommen!

Fiskerimessa i Kabelvåg har vokst seg stor og holdes hvert andre år mot slutten av hovedsesongen i Lofoten.

En lang rekke leverandører, organisasjoner og representanter for ulike offentlige etater deltar for å synliggjøre sin virksomhet og være tilgjengelig for de besøkende.

Hvem du møter?

– Vi i Fiskarlaget stiller med hele bredden av vår kompetanse og virksomhet på Lofotfishing, forteller leder Kjell Ingebrigtsen.

Standen i «Nordland Fylkeskommunes gate 4» i hall A vil bli bemannet med minst to personer til enhver tid gjennom helga. Det vil være representanter tilstede fra både hovedkontoret i Trondheim, medlemslagene, tariffseksjonene og Landsstyret.

– Vi håper på mange gode møter og samtaler på messa. Denne typen arrangement gir jo en unik anledning til å møte våre medlemmer og kolleger i næringa. Lofotfishing har utviklet seg til å bli en naturlig møteplass under skreifisket siden en så stor del av yrkesutøverne er samlet i et så geografisk avgrenset område, sier Ingebrigtsen.

Om messa

Lofotfishing åpner fredag 29. mars klokken 12.00. Fiskerimessa arrangeres for 11. gang og holdes i Kong Øystein Hall i Kabelvåg.

Åpningstidene det tre dagene er:

  • Fredag: 12-18
  • Lørdag: 10-17
  • Søndag: 10-16