Dette er en arkivert artikkel fra gammel nettside. Formateringsfeil og mangler kan forekomme.
17.02.2023

Møt oss på Lofotfishing

Også eget Fiskarmøte

Norges Fiskarlag inviterer til et eget Fiskarmøte under Lofotfishing i mars. Vi deltar med både leder og en rekke av våre fagmedarbeidere under messa i Kabelvåg. Fiskarmøtet holdes i Svolvær.

Norges Fiskarlag stiller med et bredt sammensatt lag når vi mønstrer på aktivitetene i messehallene under Lofotfishing i Kabelvåg.

Kåre Heggebø sier han ser frem til å møte både aktive fiskere, næring og politikere på stand og i hallene.

Under messedagene fra 16.-18. mars inviterer vi til å møte både fagmedarbeidere, tariffseksjonene og vår leder på standen i Kong Øysteins Hall.

Du kan også gjøre egne avtaler om å møte enkeltmedarbeidere, som vår advokat Ståle Hellesø og assisterende generalsekretær og reguleringsansvarlig Jan Birger Jørgensen.

  • Åpningstider for messa: Torsdag 12:00 – 18:00 / Fredag 10:00 – 17:00 / Lørdag 10:00 – 16:00

Fiskarmøte

Kåre Heggebø må tåle merkelappen «trekkplaster» når vi også inviterer til Fiskarmøte den første kvelden av messa i Svolvær.

Vi inviterer til et møte med en rekke tema og tar med oss kolleger fra salgslagene inn i dialog med alle dere som finner vegen til møtet.

Vi stiller med vår leder, medarbeidere fra nystiftede Nord Fiskarlag og fra staben ved hovedkontoret i Trondheim, samt tariffseksjonene i et to timer langt program.

Vi byr også på en matbit under møtet, som holdes i 10. etasje ved Thon Hotel Svolvær fra 19-21 torsdag 16. mars.

Fiskarmøte:

  • Tid og sted: Thon Hotel Svolvær, torsdag 16. mars kl 19-21 i 10. etg.

Vi ser frem til å møtes på Lofotfishing!