15.06.2023

– Kompetanse og engasjement

Styrker laget i Nord Fiskarlag

Nord Fiskarlag har nå ansatt tre nye medarbeidere. – Jeg gleder meg til fortsettelsen. Nå bygger vi et kjempeflott lag av nye engasjerte medarbeidere sammen med etablerte kolleger med sin gode erfaring, sier daglig leder Hanne Fagertun.

Nord Fiskarlag ble dannet gjennom en fusjon av tidligere Nordland Fylkes Fiskarlag, Fiskarlaget Nord og Fiskarlaget Midt-Norge i desember 2022. Medlemslaget i Norges Fiskarlag har i alt tre kontorsteder: Bodø, Tromsø og Trondheim.

Det nye regionlaget står nå i en fornyelse av administrasjonen, og har rekruttert i alt tre nye medarbeidere som starter opp i løpet av de neste månedene.

– Nord Fiskarlag har store ambisjoner på vegne av våre medlemmer, og det administrative apparatet er sentralt for å følge opp medlemmenes interesser og sørge for at sakene vi jobber med blir godt belyst og utredet, sier daglig leder Hanne Fagertun.

Dette er de nye

Øyvind Arntzen (37) er jurist og bosatt i Bodø. Han starter opp allerede om en uke, onsdag 21. juni, og får kontorsted i Bodø.

Karoline Hasti Rutle (26) er marinbiolog fra Arna ved Bergen. Hun skal ha kontorsted i Bodø, og starter opp i sin stilling i Nord Fiskarlag mandag 7. august.

Ida Sandvik (36) er jurist og fra Tromsø, og hun skal også ha kontorsted i byen. Ida har jobbet i Fiskeridirektoratet og starter i sin stilling mandag 11. september.

– Vi er trygge på at vi Øyvind, Ida og Karoline kommer inn i organisasjonen med både kompetanse og entusiasme. Med våre nye medarbeidere på plass blir vi godt skodd for å følge opp medlemmene våre, og bidra til å synliggjøre utfordringene for fiskerne i nord, sier Hanne Fagertun.

Kontaktinfo: Hanne Fagertun