Fisk og matforsyning
Frokostmøte
Sjømat Norge og Norges Fiskarlag inviterer 7. mai til diskusjon om sjømatens rolle i en krisesituasjon.
I Norge diskuteres det denne våren hvilket beredskapspotensial vi har. Spørsmålene er mange; blant annet om hvordan vi vil kunne sikre befolkningen næring i en krisesituasjon.
Norge er Europas – og verdens – sjømatkammer. Kan vi forsyne vår egen befolkning med nok mat dersom det blir nødvendig?
Dag tid og sted: Tirsdag 7. mai, kl 08-10 ved Grand Hotel, Oslo.
Disse blir med:
På scenen vil du få innsiktsfulle foredrag fra blant annet Hanne Skartveit, redaktør i VG.
Geir Hågen Karlsen, assosiert partner i Geelmuyden Kiese og tidligere oberstløytnant i Hæren og Leo Grünfeldt, partner i Menon og forfatter av rapporten, Sjømatens betydning for matvareberedskap som kom i 2023 stiller også på scenen.
Frokostmøtet avrundes med en politisk debatt med medlemmer fra næringskomiteen.
Velkommen til frokostmøtet!