Dette er en arkivert artikkel fra gammel nettside. Formateringsfeil og mangler kan forekomme.
20.06.2019

Veteraner på besøk

Hos Fiskarlaget

Et følge på 35 personer er denne uken i Trøndelag i forbindelse med at Sildelagets Veteranforening er på tur. Onsdag var de på besøk hos Fiskarlaget.

Veteranforeningen i Sildelaget består av tidligere fiskere og ansatte med følge og det markeres i år at det er 30 år siden foreningen ble etablert.

Årets tur er lagt til Trøndelag med besøk og faglig program hos Fiskarlaget og Sintef Oceans forskningsanlegg Marintek.

Primus motor Jan Andreas Johansen sier at det var et ønske fra deltagerne å møte Fiskarlaget siden hovedkontoret ligger i Trondheim.

-Mange av medlemmene i veteranforeningen er fortsatt medlemmer i Fiskarlaget og kjenner slik sett organisasjonen godt. For vår del er det alltid hyggelig og nyttig å møte engasjerte næringsrepresentanter og sågar ekstra stas at tre av våre æresmedlemmer var med i møtet, sier assisterende generalsekretær Jan Birger Jørgensen.

Han var sammen med informasjonsleder Jan-Erik Indrestrand og medlemsansvarlig Karin Romundstad vertskap for møtet.

-Fra Fiskarlagets side ga vi en generell orientering om hvordan vi arbeider og en statusrapport for viktige saker i tiden fremover. Det ble en fin dialog under møtet, og artig er det også at deltagerne kommer med synspunkt og innspill som vi kan ta med oss videre i vårt organisasjonsarbeid, sier Jørgensen.