Dette er en arkivert artikkel fra gammel nettside. Formateringsfeil og mangler kan forekomme.
12.03.2020

Velferden stenger

Koronatiltak i Fiskarlaget

Helsedirektoratet har vedtatt at alle serveringssteder skal stenge for å unngå videre smittespredning av koronaviruset. Som følge av dette stenger også alle Norges Fiskarlags Velferdsstasjoner i dag.

Velferdene skal stenge fra og med i dag torsdag 12. mars kl. 18.00. 

– Velferdsstasjonene vil i første omgang være stengt fram til 26. mars, i henhold til myndighetenes tiltak. Norges Fiskarlag stenger med dette alle velferdsstasjonene, og ikke bare de som har et serveringstilbud, sier rådgiver og kontaktperson for velferden Hanna Bakke-Jensen.  

Jobben med å begrense spredningen av koronaviruset er et dugnadsarbeid. Norges Fiskarlag forstår at dette kan være til ulempe for fiskerne, men det er viktig at alle nå bidrar til å begrense den videre smittespredningen. 

Stenger hovedkontoret

Norges Fiskarlags hovedkontor i Trondheim er lokalisert i Pirsenteret – et av de største kontorbygg i byen med mange leietakere. Pirsenteret har iverksatt generelle grep for å begrense tilgang til bygget, og Fiskarlaget følger opp for vår egen del. Fiskarlaget har fra og med i dag kl 15.00 for alle praktiske formål stengt vårt kontor, og de ansatte har blitt instruert om å etablere hjemmekontor inntil videre. 

Generalsekretær Otto Gregussen er tydelig på at Fiskarlaget er opptatt av å følge myndighetenes smittevernråd, og at organisasjonen fremdeles vil kunne ivareta våre medlemmers interesser. 

– Dette tiltaket betyr ikke annet enn at vi alle fortsetter i full arbeidskapasitet, men hjemmefra på telefon og på e-post, og at vi inntil videre ikke tar imot besøk på kontoret. Vi har som alle andre avlyst alle planlagte fysiske møter. 

Ansatte i Norges Fiskarlag kan nås direkte på telefon eller e-post, og kontaktinformasjon finnes på vår nettside