18.06.2024

Treff oss på messa

Fiskernes fellesstand

Fiskernes fellesstand er også i 2024 felles arena for salgslag og Fiskarlaget på Nor-Fishing i Trondheim. Møt oss 20.-22.august i Hall E.

Vi ønsker velkommen til fiskernes fellesstand på Nor-Fishing i august.

Nytt av året er at en rekke organisasjoner i næringen er samlet i en felles hall på fiskerimessa, altså Hall E. Forskningstorget, Sjøfartsdirektoratet og Fiskeridirektoratet er blant disse.

På vår stand, Fiskernes fellesstand får du som vanlig møte både tillitsvalgte og ansatte fagfolk som kan bistå med svar og avklaringer og gi informasjon du trenger å få.

Fagfolk fra Norges Sildesalgslag, Norges Råfisklag, og Norges Fiskarlag deltar også med daglige innslag på scenen som er satt opp som felles arena for alle organisasjonene i Hall E.

Vi vil bidra med å gi oppdatering på hva som rører seg i fiskeriene – og du skal heller ikke gå sulten fra et møte med næringen.

Tirsdag og onsdag mellom kl. 11:30-13:30 blir det smaksprøver av delikatessen matjessild og bolinhos fra Halvors på stand E-411. Bolinhos er en delikat fritert bolle av klippfisk og potet.

På standen byr vi også på quiz med mulighet til å vinne flotte premier fra alle organisasjonene. 

Fullstendig program vil komme når det drar seg mot Nor-Fishing, som i år altså er tirsdag 20. august til torsdag 22. august.

Velkommen innom for en hyggelig prat!