Dette er en arkivert artikkel fra gammel nettside. Formateringsfeil og mangler kan forekomme.
15.11.2017

Tour de Trøndelag

Fiskarmøter denne uka

Mer enn 50 personer deltok da årets regionmøter i Trøndelag startet opp i Rørvik tirsdag kveld. Åfjord og Frøya besøkes i dag og i morgen. 

Hver høst de siste årene har Fiskarlaget Midt-Norge i samarbeid med Bud og Hustad forsikring og Råfisklaget gått sammen om å arrangere fiskarmøter i Trøndelag.

I år, til liks med de siste årene, deltar også Fiskeridirektoratet, Sjøfartsdirektoratet, og både Mannskapsseksjonen og Båteierseksjonen i Fiskarlaget på møtene.

Den faglige bredden på innlederne sikrer de fremmøtte god informasjon om det som skjer i næringen. Møtene er en god arena for dialog og avklaring på utfordringer som fiskene opplever i hverdagen.

Årets Trøndelagturne startet i Rørvik i går. Mer enn 50 mennesker deltok på møtet, som ble holdt ved Kysthotellet på Rørvik.

I dag, onsdag 15. november, er det møte i Åfjord. Møtet holdes ved Fosen Fjord hotell klokken 17.00. Torsdag er det fiskarmøte ved Hotell Frøya på Sistranda, også da klokken 17.

På Frøya er det også invitert til skolebesøk.

-Vi synes det er flott å få muligheten til også å møte og informere ungdommer som tar utdannelse og er på veg inn i næringen, sier Marianne Sandstad i Fiskarlaget Midt-Norge.