Dette er en arkivert artikkel fra gammel nettside. Formateringsfeil og mangler kan forekomme.
19.08.2020

Sterkest sammen

Se oss på Nor-Fishing

Torsdag kan du se Fiskarlaget delta i flere deler av programmet under årets digitale versjon av Nor-Fishing. Skaff deg gratis adgang nå til å følge den siste dagen av messa på nett-TV!

Nor-Fishing 2020 Digital har presentert svært mye flott innhold og belyst mange tema som vi også ville ha funnet igjen under en vanlig messe denne uka.

Covid-19 har medført at messa i år bare foregår på nett. Torsdag er siste dag du har mulighet til å få med deg direktesending på nett-TV.

Få tilgang til sendingen via denne lenken 

Vi er med

Torsdag formiddag deltar Fiskarlagets leder i en samtale med programleder Arne Hjeltenes, hvordet settes fokus på fiskerens betydning.

Kjell Ingebrigtsen sier hensikten er å peke at norsk fiskerinæring er en historie om hardtarbeidende fiskere, som også har bidratt med nytenkning og innovasjon.

En pågående utvikling bidrar til stadige forbedringer av næringens muligheter, samtidig så vil han peke på organisasjonens betydning.

– Ett suksesskriterium er at fiskerne har klart å stå sammen om de store og viktige sakene, sier han.

Debatt

Torsdag ettermiddag er den pågående pandemien også dratt inn i den avsluttende debatten under årets messe. Ingen kjenner nå hvordan koronasituasjonen vil påvirke næringens betingelser fremover.

Dette søkes belyst fra ulike deltagere i debatten som er gitt følgende overskriften «COVID-19 pandemien påvirker forutsetningen for å lykkes i markedene».

Generalsekretær Otto Gregussen deltar på vegne av Fiskarlaget, med blant andre fiskeriminister Odd Emil Ingebrigtsen blant deltagerne og redaktør Nils Torsvik fra Fiskeribladet som debattleder.

Se hele dagsprogrammet i denne lenken