Dette er en arkivert artikkel fra gammel nettside. Formateringsfeil og mangler kan forekomme.
13.06.2017

Søker studenter

Ny bootcamp

Høstens fineste utfordring til alle studenter er nå åpen for påmelding. Sett Sjøbein søker etter kreative hoder for å løse morgendagens utfordringer for sjømatnæringen.

Høstens andre marin student-bootcamp er nå åpnet for påmelding og sjømatnæringens rekrutteringsprosjekt Sett Sjøbein søker etter kloke hoder blant studenter ved alle universiteter og høyskoler i Norge.

Uansett studieretning er det åpent for å søke om å få delta under arrangementet som holdes på Nordmøre 2.- 7. november (hjemreise 8. november), melder Sett Sjøbein på sin hjemmeside.

Spennende arena

De som blir valgt ut får dekket reise og opphold, og får besøke spennende bedrifter, møte kreative folk og mulighet til å knytte viktige kontakter for videre arbeidsliv.

Deltakerne får en oppgave som skal løses i tverrfaglige grupper og presenteres for en jury. Vinnerbidraget blir presentert 7. november på Produktivitetskonferansen til Kontali i Kristiansund.

Hva er bootcamp?

Marin student-bootcamp er et konsept som har blitt gjennomført i flere år nå, med påkobling til store konferanse og møter i sjømatnæringen innen både villfisk- og havbruksektoren. Denne gangen er temaet knyttet til havbruk.

Bootcampen finansieres av Nærings- og fiskeridepartementet, mens det er Sett Sjøbein som står for organiseringen

Er du nysgjerrig på bootcampkonseptet kan du se film på Sett Sjøbeins Youtubekanal her!

Hvem er du?

•Student i sluttfasen på bachelornivå eller masternivå på høyskole eller universitet i Norge. Alle studieretninger kan søke!
•Du trenger ikke å kunne noe om hav eller fisk, men ha vilje til å lære og se hvordan det du kan fra før kan brukes i sjømatnæringen
•Interessert i å lære mer om sjømatnæringen
•Har høy arbeidsmoral og samarbeidsevne

Se mer informasjon og søk innen 8. oktober (ekstern link)