Dette er en arkivert artikkel fra gammel nettside. Formateringsfeil og mangler kan forekomme.
14.08.2014

Skippermøtet flyttet

Har du meldt deg på møtene?

Fiskarlaget minner om påmelding til møtene som holdes neste uke under fiskerimessa i Trondheim. Skippermøtene onsdag er forøvrig flyttet til nytt møtelokale. Se mer info om påmelding og program til skippermøtene og ungdomsmøtet fredag.

-Vi minner om påmelding til skippermøtene i Trondheim onsdag 20. august. Fristen for påmelding er forlenget til-søndag 17. august.

Assisterende generalsekretær Jan Birger Jøgensen-(bildet)-i Norges Fiskarlag opplyser-at det så langt er påmeldt om lag 25-30 fiskere til skippermøtene, men han forventer at langt flere vil delta på til disse møtene.

I 2012 deltok om lag 150 personer på skippermøtene som ble arrangert under fiskerimessa.

Jøgensen oppfordrer-alle som har planer om å delta på skippermøtene om snarest å melde seg på/registrere seg på Fiskarlagets nettside (klikk her). Der finner dere også program (link) for møtene. Fristen for påmelding er altså utvidet med tre dager-til 17. august.

Skippermøtene er flyttet fra Pirsenteret og rett over vegen til Clarion Hotel & Congress Trondheim, på Brattøa.

Jøgensen minner-også-om at Fiskarlaget skal arrangere et ungdomsmøte for medlemmer i organisasjonen og oppfordrer også aktuelle deltagere-til å melde seg på arrangementet dersom de skal besøke fiskerimessa i Trondheim i neste uke.

Ungdomsmøtet holdes fredag 22. august kl 10.00-12.00 i Landsstyresalen i lokalene til Norges Fiskarlag.

Send epost merket Ungdomsmøtet i emnefeltet for å melde deg på dette møtet.