Dette er en arkivert artikkel fra gammel nettside. Formateringsfeil og mangler kan forekomme.
21.08.2018

Sirkus og brød

Eller: Prat og matjes

På fiskernes fellesstand blir det onsdag både prat og mat. Ledere fra Fiskarlaget, Sildelaget og Råfisklaget sier noe om hvorfor de nå står sammen på stand og seansen avrundes med havets gull; matjes.

For første gang står Fiskarlaget, Sildelaget og Råfisklaget ikke bare ved siden av hverandre, men nå også under samme fane på Nor-Fishing.

Vi vil gi våre medlemmer en flott møteplass og onsdag klokken 11:15 er alle spesielt velkommen inn på standene T-120, T-121 og T-122 i ett av det to teltene på friidrettsbanen. 

Du får møte Otto Gregussen, Paul Oma og Svein Ove Haugland som kort skal presentere hvorfor vi står samlet på årets messe og hva som er viktig fremover for norske fiskere og fiskerinæringen.
 
Vi har en ny fiskeriminister, Harald Tom Nesvik, som tok over for Sandberg forrige uke midt under den viktige politiske Arendalsuken. Der stilte hele sjømatnæringen mannsterke, inkludert Fiskarlaget, Sildelaget og Råfisklaget, for å vise det politiske Norge den enorme verdiskapingen og innovasjonen som foregår i næringen. 

Fiskeriminister Nesvik stilte villig og lyttende opp på de fleste av arrangementene samtidig som han hadde møter med ledelsen av fiskeriorganisasjonene som var i Arendal. Ministeren lovet også at han vil bruke ekstra tid på denne viktige Nor-Fishing messen der hele næringen er samlet. Det synes vi er veldig positivt.

Alle fiskere og andre besøkende på messen er velkommen innom standen både onsdag 22.august klokken 11:15 og ellers under messen.

Hver eneste dag under Nor-Fishing serverer Arjen Kraaijeveld og Sildelaget matjessild, så også på onsdag.

Norges Fiskarlag Stand T-120
Norges Råfisklag. Stand T-121
Norges Sildesalgslag. Stand T-122