Siste fra landsmøtet

Siste fra landsmøtet
2019-08-14 12:00:00
Landsmøteinvitasjon
Utvidet påmeldingsfrist: 10. sept
Landsmøteinvitasjon
Delegater og gjester i konsentrert modus på Landsmøtet i 2017
Foto: Jan-Erik Indrestrand

Norges Fiskarlag sender denne uken ut invitasjonene til årets landsmøte. Møtet holdes i Trondheim 30.-31. oktober. Vi ber alle oppnevnte delegater og inviterte gjester om å melde seg på senest 10. september.

Landsmøtet på Scandic Nidelven Hotell i Trondheim 30.-31. oktober er Norges Fiskarlags 48. landsmøte.

I tillegg til organisasjonens representanter og utsendinger venter vi deltakelse fra myndighetene, forvaltningen, politiske miljø, interesseorganisasjoner, forskningsmiljøer, salgslagene og andre, inkludert media.

Om du er en av dem som tilhører deltagergruppene, kan du alt nå melde deg på ved å klikke deg inn i vår påmeldingsportal her: Norges Fiskarlags landsmøte 2019.

Påmeldingsfrist

Med hensyn til planleggingen av møtet er det en stor fordel med tidlig påmelding. Vi sender ut invitasjoner ut til møtet på e-post torsdag og fredag. ALLE som skal delta bes om å melde seg på i påmeldingsportalen, og senest 10. september.

Du får også tilgang til nettportalen her på Fiskarlagets hjemmeside: www.fiskarlaget.no.

Saksdokumenter på app

I forbindelse med årets landsmøte vil møtedokumenter kun bli tilgjengelig gjennom en egen app. Alle som skal delta på møtet vil få en SMS en stund før møtet, med link og informasjon om nedlastingen av landsmøte-appen.

Vi ber også alle som skal delta i møtet om å ta med sin egen enhet for å følge saksgangen i dokumentene under møtet. (nettbrett, PC/Mac, mobiltelefon).

Dagsorden

Landsmøtet i Norges Fiskarlag er organisasjonens øverste organ, og dagsorden for møtet vil være knyttet til to hovedtema:

  • Regjeringens nye kvotemelding
  • Tilpasning av fiskeflåten i forhold til kvotemeldingen og nye miljøkrav

En foreløpig dagsorden for møtet finner du som vedlegg til denne omtalen (under).

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.