Fiskarlaget Nyhetsarkiv

2020-11-19 13:20
Ber om fiskarhjelp
Forbedrer sjøkart
Ber om fiskarhjelp
Foto: Jan-Erik Indrestrand

Kartverket er på jakt etter deltagere til en brukerundersøkelse av de nye karttjenestene. De leter etter fiskere med brukererfaring på tjenestene.

Kartverket ønsker å se på forbedringer av Etterretninger for sjøfarende (Efs) og farvannsbeskrivelsen Den norske los, for å se om det er nyttig å utvikle et tettere brukergrensesnitt mellom disse. 

I 2019 ble første versjon av digital utgave av Den norske los (dnl.kartverket.no) lansert, og i oktober i år relanserte de nettjenesten Efs (kartverket.no/efs). Samfunns- og brukerkontakt Omar Årsvoll Olsen i Kartverket sjødivisjon sier det med bakgrunn i de lanserte tjenestene nå er interessant for Kartverket å komme i kontakt med brukere av disse tjenestene.

-Kan du tenke deg å bli med i en brukerundersøkelse, spør han på vegne av Kartverket.

De vil stille deg spørsmål på telefon/video om Efs og Den norske los.

-I tillegg ønsker vi at fiskere og andre brukere kan hjelpe oss ved å løse noen brukeroppgaver sammen med oss via en videosamtale, forteller Omar Årsvoll Olsen. 


Om du kan tenke deg å delta i undersøkelsen kan du sende din kontaktinfo til en av de disse to:

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.