Fiskarlaget Nyhetsarkiv

2020-05-04 08:05:00
Dobbel-data med Telenor
Medlemsfordel
Dobbel-data med Telenor
Ill: Telenor

Fra mandag 4. mai gir Telenor dobbel data til alle med mobilabonnementet Flyt. Det betyr at du som har mobilabonnementet som en medlemsfordel gjennom Fiskarlaget også vil få dette tilbudet.

Telenor opplyser at alle med mobilabonnementet Flyt nå får dobbel data ut august 2020 uten ekstra kostnad! Alle kunder med Flyt-abonnement, både nye og eksisterende, kan få dobbel data.

Det eneste som må gjøres er å aktivere kampanjen, og dette gjøres enkelt i appen Mitt Telenor eller av administrator i Min Bedrift.

Etter at dobbel data er aktivert, får abonnementet automatisk ekstra data hver måned til og med august!

Telenor minner om at det også er mange andre fordeler med mobilabonnementet Flyt, for eksempel:

  • Aldri dyrt overforbruk av data, automatisk ny gunstig datapakke dersom abonnementet går tomt.
  • Rollover av data til neste måned dersom ikke all data brukes opp.
  • Surf tryggere med Nettvern som er automatisk aktivert, og stopper deg fra å gå inn på sider som inneholder svindel eller virus.
  • Mulighet for de ansatte til å kjøpe mer data ved behov, og velge å betale selv med Vipps. Det gjøres enkelt i appen Mitt Telenor

1GB for kr 1 – fra 11. mai

11. mai aktiveres enda et tilbud fra Telenor.

I appen Mitt Telenor kan da alle med bedriftsabonnement kjøpe ekstra data til mobilabonnementet, og velge å betale selv med Vipps.

Det gir mer frihet for de ansatte, og mulighet til å bruke mobildata på fritiden. Fra 11. mai vil det ligge et velkomsttilbud i appen; 1GB data ekstra til kun 1 kr!

Pakken er bare tilgjengelig én gang per bruker, og er kun for kunder som velger å betale selv med Vipps, opplyser Norges Fiskarlags kontaktperson i Telenor.

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.