Fiskarlaget Nyhetsarkiv

2020-04-27 15:30
Avlyser fiskerimessa
Skulle feiret 60
Avlyser fiskerimessa
Verken kronprinsen eller sittende statsråd blir i august aktuelle intervjuobjekt for Nrk og Kari Sørbø.
Foto: Jan-Erik Indrestrand

Fiskerimessa i Trondheim i august er avlyst. Stiftelsen Nor-Fishing tok beslutningen mandag ettermiddag med bakgrunn i at regjeringen frem til 1. september forbyr arrangementer som samler mer enn 500 personer.

I en pressemelding mandag sies det at: «Det er med tungt hjerte Stiftelsen Nor-Fishing innser at messen Nor-Fishing 2020 ikke lar seg gjennomføre som planlagt i perioden 18.-21. august. Sist lørdag besluttet den norske regjering å forlenge forbudet mot arrangementer som samler mer enn 500 personer frem til 1. september.»

Det betyr også at den planlagte 60-årsmarkeringen for fiskerimessa ikke kommer til å gjennomføres i jubileumsåret.

Utsettes ikke til 2021

Det har vært vurdert å utsette årets messe til mai 2021. Tilbakemeldingene fra utstillerne viser at det ikke er aktuelt for et stort antall av utstillerne. I tillegg vil det kollidere tidsmessig med mange andre messer nasjonalt og internasjonalt.

Stiftelsen Nor-Fishing har konkludert med at en utsettelse til mai 2021 ikke er aktuelt.

Vurderer digital variant

Stiftelsen Nor-Fishing ser nå på muligheter for en digital variant av Nor-Fishing 2020. Det er allerede bestemt at studentdagen, fredag 15. august, blir gjennomført som et webinar.

Kanskje er det også andre deler av årets messe vi kan gjennomføre digitalt. Stiftelsen Nor-Fishing vil komme tilbake med mer informasjon om dette.

Hotellrom blir automatisk avbestilt


Nor-Fishing opplyser at hotellrom bestilt via G Travel nå automatisk blir avbestilt og at reisende dermed ikke behøver å foreta seg noe mer i forhold til dette.

G Travel kommer heller ikke til å fakturere avbestillingsgebyret da dette er å anse som en force majeure situasjon, opplyser stiftelsen.

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.