Fiskarlaget Nyhetsarkiv

2020-04-22 14:30
Ny daglig leder
Nordland
Ny daglig leder
Hans Fredrik Sørdal (t.v.) tar i juni over som daglig leder i Nordland etter Steinar Jonassen.
Foto/montasje: Priv/Jan-Erik Indrestrand

Hans Fredrik Sørdal (36) er ansatt som ny daglig leder i Nordland Fylkes Fiskarlag etter Steinar Jonassen, som om få uker går av med pensjon.

Sørdal har de siste 14 årene bodd i Flakstad i Lofoten og er utdannet adjunkt. Han var i perioden 2015-2019 ordfører i Flakstad kommune og han har også vært leder av Lofotrådet i to år. Hans politiske engasjement har vært stort, noe som førte til at han i en periode var nestleder i Nordland Arbeiderparti. For tiden er han styremedlem i partiet, men dette er et verv som han trekker seg ut av ved tiltredelsen av jobben i Nordland Fylkes Fiskarlag.

Styreleder i Nordland Fylkes Fiskarlag, Jan Fredriksen er tilfreds med at en ny daglig leder er på plass og at Fiskarlaget kan få en overlapping i tid mellom av- og påtroppende daglig leder.

– Jeg håper at Sørdal blant annet med sin bakgrunn som politiker vil kunne skape kontakter inn mot ulike politiske miljø slik at Nordland Fylkes Fiskarlag også i fortsettelsen kan være en med- og motspiller for politikerne. Samtidig har jeg stor tro på at vi har fått en daglig leder som godt er i stand til å snakke med medlemmene våre, sier Jan Fredriksen.

Hans Fredrik Sørdal er ydmyk og ivrig etter å ta fatt på oppgaven som daglig leder i Nordland Fylkes Fiskarlag. Han er klar på at dette er en unik mulighet til å bidra på vegne av den viktigste næringen i Nordland.

- Det er et privilegium å kunne være en bidragsyter og tilrettelegger for en slik næring, ja den viktigste næringen vi har i Nordland. Jeg skal nå være lyttende og jobbe for en enda bedre forståelse for, og på vegne av medlemmene i Nordland Fylkes Fiskarlag, avslutter Sørdal.

Hans Fredrik Sørdal tiltrer stillingen som daglig leder i siste halvdel av juni.

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.