Fiskarlaget Nyhetsarkiv

2020-04-21 13:50
Utvider gyldighet
Sertifikater og instrukser
Utvider gyldighet
Foto: Scanfishphoto

Sjøfartsdirektoratet har nå besluttet at samtlige fartøysertifikater og fartøyinstrukser som har forfall i 2020 forlenges tre måneder uten nærmere godkjenning fra direktoratet.

Tirsdag melder Sjøfartsdirektoratet i en oppdatert versjon av en tidligere nyhetssak, at samtlige fartøyssertifikater og fartøyinstrukser som har forfall i 2020 forlenges med 3 måneder uten nærmere godkjenning. 

Årsaken til forlengelsen er pandemisituasjonen. Direktoratet understreker at tilpasningen er gjort fordi det er viktig at alle skip kan seile slik at leveranser av varer og medisiner ikke stopper opp, og direktoratet ønsker å vise fleksibilitet for å bidra til nettopp dette.

Se hele omtalen/saken hos Sjøfartsdirektoratet

Vi gjør oppmerksom på at direktoratet har vist til at brevet i denne linken til Sjøfartsdirektoratet skal skrives ut, være tilgjengelig om bord og kunne fremvises ved eventuelle tilsyn fra havnestatskontroll mv.

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.