Fiskarlaget Nyhetsarkiv

2020-04-17 12:40
Ikke «vanlig» årsmøte
Sogn og Fjordane
Ikke «vanlig» årsmøte
Leder Jarl Magne Silden og daglig leder Henriette Skaar
Foto: Jan-Erik Indrestrand

Styret i Sogn og Fjordane Fiskarlag har avgjort at det planlagte årsmøtet i juni ikke går som normalt. Nå utredes alternativ avvikling av møtet.

På grunn av usikkerheten knyttet til koronasituasjonen, og gjeldene smittevernsregler knyttet til større arrangementer og samling av grupper, har styret i regionlaget altså besluttet at årsmøtet ikke kan gjennomføres som planlagt i juni 2020.

Nå har styret tatt kontakt med sine lokallag for å få tilbakemelding på hvordan medlemmene stiller seg til følgende to momenter:

Årsmøtet utsettes til høsten og avholdes da kun med delegater og behandling av ordinære årsmøtesaker

Årsmøtet avholdes digitalt i juni med behandling av ordinære årsmøtesaker.

Daglig leder Henriette Skaar opplyser at lokallagene er bedt om å komme med sin tilbakemelding til administrasjonen innen første mai.

-Vi arbeider for å få gjennomført et så normalt møte som mulig, men må gjøre nødvendige tilpasninger gitt den rådende situasjonen, sier hun.

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.