Fiskarlaget Nyhetsarkiv

2014-02-03 22:00
De savnede er funnet
image

Politiet i Mandal opplyste onsdag at begge de to savnede brødrene etter forliset med reketråleren Carina er funnet omkommet. De to er begge observert i styrhuset av fartøyet som ligger på drøyt 150 meters dyp.

Politistasjonssjef Bjart Gabrielsen i Mandal sier han er lettet etter at politiet i dag fant den andre av de to fiskerne i fiskebåten «Carina».

- I forberedelsene til å ta ut den ene fiskeren som allerede var lokalisert i båten, fant man ut at også den andre fiskeren var i vraket, sier Bjart Gabrielsen til NRK.

Fiskeren ble funnet i styrhuset i fiskebåten «Carina». Politiet opplyser at de vil arbeide videre for å få opp begge de omkomne brødrene Øystein og Arnfinn Fjeldskår.

- Det er ingen som kan si noe nøyaktig om hvor lenge det er til begge er hentet opp av vannet, det er en særdeles komplisert aksjon, sier Gabrielsen.

Fiskebåten Carina forliste utenfor Farsund 12. februar. Fartøyet ble senere-funnet på 155 meters dyp mellom Korshavn i Lyngdal og Ullerøy i Farsund.

Fredag 4. april ble de omkomne hentet opp fra fartøyet. Les mer om dette her.

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.