Fiskarlaget Nyhetsarkiv

2014-02-06 00:00
Vil leie snurrevad
HI ønsker fartøy i mars
image
NULL

Havforskningsinstituttet ønsker å leie ett snurrevadfartøy til forsøk med snurrevad i området Vesterålen/Senja i 13 døgn i mars. Tilbudsfrist er 20. februar.

I en melding fra HI heter det at:

" Havforskningsinstituttet ønsker å leie ett snurrevadfartøy til forsøk med snurrevad i området Vesterålen/Senja i 13 døgn i mars 2014. Følgende aktiviteter skal utføes:

  • Delaktivitet I: Fangstbegrensning snurrevad; videoobservasjon av fisk i det den kommer bak i belg, forlengelse og snurrevadpose, samt forsøk med diverse utslippsanordninger.
  • Delaktivitet II: Redskapsmålinger på snurrevad, geometri, bunnkontakt og fangstsensor.
  • Delaktivitet III: Bruk av artsseleksjonssystem for å redusere innblanding av hyse under torskefisket.

Forsøkene skal fortrinnsvis foregå i Vesterålen. Toktet starter og avsluttes i Myre, subsidiert på Senja. Leveringshavn vil være der det måtte passe i området Vesterålen-Senja.

Tilbudsfrist 20.02.14 klokken 1200.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøingen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk nettsiden til Doffin. Søk frem IMR under "Søk kunngjøing". Sett deretter inn dagens dato i feltet "Tidsfrist fra" og trykk "Søk". Da vil du få oversikt over våre nåværende kunngjøinger."

NULL

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.