Fiskarlaget Nyhetsarkiv

2019-10-10 09:35
Markerte norsk fisk
Otto i London
Markerte norsk fisk
Hans Frode Kielland Asmyhr er Sjømatrådets utsending til Storbritannia. Han snakket om norsk bærekraft og forvaltning sammen med Fiskarlaget og REV Ocean.
Foto: Otto Gregussen

Norges Fiskarlag var en av bidragsyterne da norsk næringsliv og sjømatnæring inviterte representanter for det britiske markedet til dagskonferanse i Royal Geographical Society i London.

«Blue opportunities » - Blå muligheter var onsdag overskriften for dagskonferansen i London der en rekke norske interesser deltok for å markere seg i det britiske markedet.

I underkant av 100 deltagere fra ulike sektorer i det britiske markedet var med under konferansen i Royal Geographical Society.

Norges Fiskarlag var representert ved generalsekretær Otto Gregussen. I sin foredragsbolk pekte han sammen med Sjømatrådet og REV Ocean på hvordan Norge arbeider med forvaltning og hvilket fokus vi har på bærekraft i vår sjømatnæring.

-Det er naturlig å bidra til å synliggjøre næringen gjennom denne typen arrangementer og jeg synes det er flott å kunne være med på til å bygge næringen ute i et av våre viktigste markeder, sier Otto Gregussen.

Norges ambassadør Wegger Christian Strømmen var sammen med statssekretær Jens Frølich Holte fra UD representanter fra norske myndigheters side i London. For øvrig deltok også blant annet Innovasjon Norge, det norsk-britiske handelskammeret og SINTEF i konferansen.

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.