Fiskarlaget Nyheter

23-04-2022
Årsmøtet i Sør-Norges Notfiskarlag har gitt støtte til å halde fram samanslåingsprosessen i organisasjonen. Det blir lagt opp til å halde ekstraordinært årsmøte når premissa i den pågåande prosessen er på plass i løpet av hausten 2022.
22-04-2022
Årsmøtet i Sør-Norges Notfiskarlag aksepterer ei form for fartøysporing, men er tydeleg på at AIS må vere ei tilfredsstillande sporingsløysing for flåten under 15 meter.
22-04-2022
Politiet bekrefter fredag at det var den savnede Reidar Nilsen som ble funnet omkommet skjærtorsdag av en turgåer. Arbeidet med å finne årsaken til forliset 9. januar fortsetter.
22-04-2022
Næringa manglar stabile rammevilkår. Den har stått på «pause» i mange år, sa leiar Roar Benjaminson då han opna årsmøtet i Sør-Norges Notfiskarlag. Årsmøtet er i Bergen fredag.
22-04-2022
Norge står for den største økningen i totalareal som benyttes ved hver oppdrettslokalitet de siste 15 årene. Dette viser en undersøkelse Havforskningsinstituttet har deltatt i. Saken har skapt debatt, og her kan du lese et innspill fra Nordland Fylkes Fiskarlag om saken.
21-04-2022
32 tiltak presenteres for en fremtidig god utvikling for «Kyst, fisk og framtid» i Tromsø torsdag. Rapporten om økt bearbeiding og produksjon av bærekraftig sjømat ligger til grunn for årets konferanse.
13-04-2022
Norges Fiskarlag går i påskemodus ved våre kontorer fra onsdag klokken 13. Vi ønsker alle medlemmer og forbindelser en riktig god påske! 
12-04-2022
Plast i havet og marin forsøpling er et reelt problem. Men hva kan fiskerinæringa gjøre? Nå inviterer vi deg til digitalt Fiskarmøte om nettopp dette. Meld deg på i dag!

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.