Fiskarlaget Nyheter

29-04-2022
På årsmøtet i Vest-Norges Fiskesalslag er Inger-Marie Høyland Kleppe fra Sotra valgt inn i styret. Hun ser frem til å gå inn i vervet.
29-04-2022
-Vi trenger mer kunnskap - og fiskeri må ha forkjørsrett. Dette er de klare og tydelige forventningene Fiskarlaget har til havvind, og som også ble delt med SV da vår generalsekretær møtte partiets miljøpolitiske utvalg.
29-04-2022
I den grad det foregår kriminalitet, har samfunn og næring en felles interesse i å komme den til livs. Men kan kritikken av næringen ha utviklet seg til et problem i seg selv, spør Fiskarlaget Nord i et debattinnlegg.
28-04-2022
-Dette var en god og nyttig erfaring. Det er Fiskarlagets egen oppsummering etter at vi holdt vårt første digitale Fiskarmøte, med hele 80 deltagere den siste uka i april. Møtetema var marin forsøpling og arbeidet frem mot en egen handlingsplan.
28-04-2022
Norges Fiskarlag kan nå komme med avklarende info knyttet til den kommende blåkveitefiskesesongen for kystflåten. Dette gjelder både for fartsområdebegrensninger, radiosertifikat og innmeldingsrutiner.
27-04-2022
Fiskarlaget ber om at årets ferskfiskordning fremskyndes. Vi har hatt kontakt med landindustrien om saken og tilrår oppstart fra 16. mai.
27-04-2022
Usikre tider som følge av pandemi og krig, men også ein god porsjon optimisme vil prege årets Ombordfryst-konferanse i Ålesund 8. juni. Konferansen som samler store delar av fiskerinæringa blir den 7. i rekka.
25-04-2022
Pia Søvik Glesnes (18) er valgt inn i styret i Sør-Norges Notfiskarlag. 18-åringen bur på Austevoll og er for tida lærling.

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.