Fiskarlaget Nyheter

04-10-2021
I sine artikler om reketrålfiske i Oslofjorden bidrar dessverre Dagbladet til ytterligere forvirring om Oslofjordens tilstand og årsaksforhold. Det skriver to ledere i Fiskarlaget i et debattsvar.
04-10-2021
Fiskerlaget Sør har i et ekstraordinært årsmøte gjort vedtatt om tilslutning til den pågående organisasjonsprosessen om å forenkle sammensetningen av medlemslag i Norges Fiskarlag.
04-10-2021
Landsstyret i Norges Fiskarlag forventer at norske myndigheter bidrar til at regelverk og praksis for registrering av landinger av industrifangster er mest mulig ensartet i landene rundt Nordsjøbassenget. Dette skriver vi i vår høringsuttalelse i saken.
02-10-2021
Rammevilkår og strukturgevinst er sammen med organisasjonssaken hovedpunkt når Fiskarlaget Nord samles til årsmøte på Scandic Ishavshotel i Tromsø kommende tirsdag.
02-10-2021
Fisker Susanne Mortensen har lørdag en kronikk i NRK Ytring som både er svært alvorlig og trist. Hennes historie om trakassering viser at vi i fiskerinæringen fortsatt har en lang vei å gå, og at uakseptable handlinger og holdninger ikke har blitt fulgt opp på en skikkelig måte.
01-10-2021
Det internasjonale havforskningsrådet ICES har kommet med kvoteråd for 2022 for nordsjøsild, norsk vårgytende sild, makrell, kolmule og hestmakrell.
29-09-2021
Fagstaben til Norges Fiskarlag ble denne uka igjen utvidet med enda en ny dyktig medarbeider. Vesterålingen Trude Knutsen startet mandag i jobben som rådgiver, og skal bidra til at vi styrker oss på fagfeltet ressursforvaltning.
29-09-2021
Fiskeridirektoratet opphever et inndragningsvedtak på 108 000 kroner mot en leppefisker. Fire andre fiskere kan nå vente samme utfall etter at Fiskarlagets advokater har bistått våre medlemmer.

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.