Fiskarlaget Nyheter

06-10-2021
Fiskerinæringa bidrar til stor aktivitet og verdiskaping langs hele kysten. Dyktige fiskere, klok forvaltning og stabile rammebetingelser er viktige forklaringer. Det oppfordrer vi også den nye regjeringen til å følge opp, skriver Fiskarlagets ledelse i dette åpne brevet.
05-10-2021
Hele styret ble gjenvalgt da Fiskarlaget Nord tirsdag holdt sitt årsmøte i Tromsø. Roger Hansen fortsetter som leder i laget.
05-10-2021
Årsmøtet i Fiskarlaget Nord har enstemmig gitt sin tilslutning til å arbeide videre med en forenklet organisasjonsmodell i Norges Fiskarlag. Målet er etablering av to i stedet for sju regionale enheter.
05-10-2021
Fiskarlaget Nord utnevnte tre nye æresmedlemmer under årsmøtet. Knut Werner Hansen, Arvid Ahlquist og Ivar Sagen ble alle hedret for sin innsats og arbeid for fiskerne.
05-10-2021
Susanne Mortensen høstet den største og lengste applausen under årsmøtet til Fiskarlaget Nord. Det skjedde etter at Cecilie Myrseth (Ap) omtalte 24-åringens erfaringer som kvinnelig fisker som uakseptable og pinlige for næringen.
05-10-2021
– Den beste løsningen for norske fiskere er å stå samlet i en organisasjon. Det sa leder Roger Hansen i sin åpningstale under Fiskarlaget Nords årsmøte i Tromsø tirsdag formiddag.
05-10-2021
Aldri før har norsk sjømateksport hatt en høyere verdi etter årets ni første måneder. Og september 2021 er også tidenes beste enkeltmåned.
05-10-2021
Etter en helhetsvurdering av situasjonen er Norges Fiskarlag kommet til at det vil være nødvendig å iverksette kvotestimulerende tiltak for å sikre tilstrekkelig fangstkapasitet i makrellfisket slik at den norske makrellkvoten blir oppfisket.

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.