Fiskarlaget Nyheter

03-04-2022
-Vi er fornøyd. Det er den korte og konsise oppsummeringen fra leder Kåre Heggebø etter årets Lofotfishing i Kabelvåg. Vi traff mange medlemmer, vervet nye og møtte kommende fiskere på vår stand.
02-04-2022
-Lofotfishing er et viktig og nyttig møtepunkt, også for å informere om og diskutere sjømatnæringens ansvar og arbeid med plastsøppel. Det sier leder Kåre Heggebø, som under Lofotfishing også har drøftet prosjektet Dsolve med Hilde Rødås Johnsen i Salt.
02-04-2022
God bredde og økt innsikt er stikkordene etter gjennomføringen av Fiskarmøtet i Svolvær fredag kveld.
01-04-2022
Vi rakk knapt å åpne standen vår før det var kø for å delta i Fiskarlagets quiz. Første vinner var en 15-åring fra Svolvær som hadde gått hele vegen til messa i Kabelvåg.
01-04-2022
Fredag formiddag åpnet årets Lofotfishing. Vi vil være tilgjengelig for våre medlemmer og stiller med både leder, generalsekretær, ansatte og ledelsen i våre tariffseksjoner gjennom hele messehelgen i Kabelvåg.
31-03-2022
Fiskarlagets rådgiver Hanna Bakke-Jensen er valgt inn som nestleder i det landsomfattende kontaktnettverket for unge i sjømatnæringen, Youngfish.

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.