Fiskarlaget Nyheter

31-08-2021
Styrelederen i Møre og Romsdal Fiskarlag sier han er svært godt fornøyd med utfallet av årsmøtet der laget har vedtatt å gå videre med organisasjonsforenklingen i Norges Fiskarlag.
31-08-2021
Terje Eriksen er valgt til ny leder i Fiskarlaget Vest. 38-åringen fra Skudeneshavn på Karmøy tar over etter Kåre Heggebø som i ti år har ledet laget.
31-08-2021
Fiskerne maner politikerne til å bidra til å fjerne usikkerheten for om hvordan fiskerinæringen bør se ut i fremtiden. Politisk polarisering skape usikkerhet og er helt klart med på å svekke den nødvendige utviklingen til næringen, heter det i et årsmøtevedtak.
31-08-2021
Styrene i Møre og Romsdal Fiskarlag og Fiskarlaget Vest har fått fullmakt til å arbeide videre med skissen til ny organisering av Norges Fiskarlag. Dette er klart etter at årsmøtet tirsdag godkjente dette.
31-08-2021
-Lytt på oss i Fiskarlaget – vi har samme mål og tenker helhet. Det sa de to styrelederne i det felles årsmøtet i Vest og Møre og Romsdal med klar adresse til politikerne om kvotemeldingen.
30-08-2021
Det er politisk enighet om å forskyve på datoene for innføring av sporing (ERS) på fartøy under 15 meter. – En nødvendig beslutning etter en nær dialog mellom oss i næringen og myndighetene, sier Kjell Ingebrigtsen.
29-08-2021
Tirsdag 31. august holder Fiskarlaget Vest og Møre og Romsdal Fiskarlag felles digitalt årsmøte. Under møtet blir det også egne sesjoner for hvert av medlemslagene.
27-08-2021
Norges Fiskarlag har nå sendt ut invitasjoner til vårt 49. landsmøte 3.-4. november. Vi ber alle inviterte gi sin tilbakemelding innen 25. september.

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.