Fiskarlaget Nyheter

2021-12-15 18:05:00
Foreløpig: To årsmøter
Møre og Romsdal
Foreløpig: To årsmøter
Daglig leder Ole Morten Sorthe (t.h.) i Møre og Romsdal Fiskarlag, er sammen med rådgiver Bjørn Kåre Steinnes, informerer om status for lokallagsårsmøter i regionen.
Foto: Jan-Erik Indrestrand

I Møre og Romsdal planlegges det for flere lokallagsårsmøter de kommende dagene. Se mer informasjon nedenfor.

Daglig leder Ole Morten Sorthe i Møre og Romsdal Fiskarlag melder at det er berammet to årsmøter på Nordmøre som skal holdes denne uka og i romjula.

Det er Nordmøre Fiskarlag og Sør-Smøla Fiskarlag som begge har lagt planer for å gjennomføre sine årsmøter.
Hustadvika Fiskarlag var i prosess med å holde sitt årsmøte kommende helg, men har nå valgt å utsette sitt møte til slutten av januar, opplyser Sorthe.

Nordmøre Fiskarlag holder sitt årsmøte på den digitale plattformen Teams fredag 17. desember klokken 10.30. Både daglig leder Ole Morten Sorthe og rådgiver Bjørn Kåre Steinnes deltar i møtet.

Onsdag 29. desember planlegger Sør-Smøla Fiskarlag å holde sitt årsmøte på Bygdahuset klokken 11.30. Dette møtet planlegges foreløpig som et fysisk møte.
Ole Morten Sorthe kommer også her til å delta, om dette lar seg gjøre ut fra smittevernhensyn.

Sorthe opplyser at flere lokallag i Møre og Romsdal arbeider for å få holdt sine årsmøter, men så langt er det ikke tatt endelig beslutning på om og når årsmøtene vil bli gjennomført.

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.