Fiskarlaget Nyheter

2021-11-10 10:40:00
Varsler om smitte
Deltagere i Landsmøtet
Varsler om smitte
Fra Landsmøtesalen
Foto: Jan-Erik Indrestrand

Fiskarlaget er gjort kjent med at flere som også deltok på vårt Landsmøte 3.-4. november de siste dagene har testet positivt for korona. Vi kontakter nå alle deltagere og gjør oppmerksom på dette.

Norges Fiskarlag sender en direkte-sms til alle deltagere i vårt Landsmøte i Trondheim sist uke der vi informerer om at personer som nå har fått påvist smitte deltok i møtet.

Vi er mandag og tirsdag gjort oppmerksom på at tre personer som deltok i møtet har fått påvist korona.

-Av forebyggende grunner tar vi derfor direkte kontakt med alle som var fysisk påmeldt og deltok i Landsmøtet 3.-4. november, opplyser generalsekretær Sverre Johansen.

Også Scandic Nidelven Hotel er informert om saken. Det var drøyt 200 som deltok i fysisk i landsmøtesalen.

Trondheim kommune opplyser på sin nettside at man ikke trenger å teste seg med mindre man utvikler symptomer etter å ha vært på et sted der man vet det er smitte.

-Vi henviser derfor til myndighetenes råd og peker på disse i SMS-meldingen vi sender ut, sier Johansen.

Følgende SMS-melding sendes deltagerne i møtet:

«Hei og takk for sist på Fiskarlagets landsmøte! Flere som deltok har meldt om påvist korona etter reisen til/oppholdet i Trondheim. Vi viser til myndighetenes anbefaling om å ta en test ved symptomer, ref råd hos FHI. Hilsen Norges Fiskarlag.»

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.