Fiskarlaget Nyheter

2021-10-22 13:20:00
Organisasjonsprosess - Sør
Styrevedtak
Organisasjonsprosess - Sør
Vidar Ulriksen (t.v.) ledet forhandlingsutvalget i Sør frem til han ble utnevnt til statssekretær i NFD. Her sammen med Johan Williams som leder utvalget i Nord.
Foto: Jan-Erik Indrestrand

Landsstyret gir Arbeidsutvalget mandat til å oppnevne ny forhandlingsleder for forhandlingene i Samarbeidsrådet Sør. Det skjer etter at Vidar Ulriksen, som ledet arbeidet, ble utnevnt til statssekretær.

Alle involverte medlemslag, med unntak av Sør-Norges Notfiskarlag, har nå avholdt årsmøter og gitt støtte til etablering av hhv Nord-Norges Fiskarlag og Sør-Norges Fiskarlag.

Fra forhandlingsutvalget i sør er det uttrykt ønske om å hente inn en ny forhandlingsleder for forhandlingene i Samarbeidsrådet Sør, etter at Vidar Ulriksen 14. oktober ble oppnevnt til statssekretær i Nærings- og fiskeridepartementet.

Saken ble behandlet i Landsstyrets møte 20.-21. oktober og det ble gjort følgende vedtak:

Landsstyret gir Arbeidsutvalget mandat til å oppnevne ny forhandlingsleder for forhandlingene i Samarbeidsrådet Sør. Landsstyret anmoder om at valg av prosessleder skal skje etter dialog med medlemslagene og forankres i forhandlingsutvalget.

Neste møtepunkt for de to forhandlingsutvalgene er i november, i uke 45 og 46. Landsmøtet 3.-4. november skal også behandle og debattere organisasjonsprosessen og komme med sitt vedtak for det videre arbeidet.

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.