Fiskarlaget Nyheter

2021-06-28 14:20
Møtte Listhaug
Snakket Co2
Møtte Listhaug
Lederen i FrP Sylvi Listhaug fikk klare råd i møtet med Fiskerlaget Sør i Mandal
Foto: Fiskerlaget Sør

Leder i Fremskrittspartiet, Sylvi Listhaug, besøkte søndag fiskerihavna på Gismerøya i Mandal. Avgiftspolitikk som hinder for næringsutvikling var tema i møtet.

Lederen i Fremskrittspartiet fikk en sterk og klar oppfatning og erfaring servert fra gruppen av sentrale og lokale tillitsmenn og fiskere i møtet på fiskerihavna på Gismerøya.

Sylvi Listhaug fikk, omgitt av den lokale flåten, forklart fiskernes syn på og erfaring med  avgiftspolitikken.

CO2-avgift i fiskeflåten og bortfall av kompensasjonsordning var hovedtema, men også ringvirkninger fra fiskeriene, nybygg og fremtidsutsikter for fiskeriene i Nordsjøen og Skagerrak ble diskutert.

-Vi var tydelige på at vi opplever at deler av avgiftspolitikken bokstavelig talt bremser optimisme og flåtefornyelsen i fiskerinæringa lengst sør i landet, sier leder i Fiskerlaget Sør Lennart Danielsen.

FrP-lederen var tydelig på at hun deler fiskernes bekymringer og inviterte til samarbeid om forslag til løsninger på Stortinget.

Fra Fiskerlaget Sør deltok:

  • Lennart Danielsen
  • Thor Udø
  • Frode Jensen
  • Thor Gunnar Martinsen
  • Kristian Berge
  • Erlend Grimsrud

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.