Fiskarlaget Nyheter

2021-05-20 08:10:00
Blå uke i Bodø
Live fra Stormen
Blå uke i Bodø
Ill: Blå uke

Få med deg årets konferanse for de blå næringene, live fra Stormen i Bodø tirsdag 25. mai. Med utsikt fra havna i Bodø ses det på havet, både i et politisk og et samfunnsmessig perspektiv, også om kystsamfunnenes betydning. Bærekraft og utvikling er også stikkord.

FAKTA:

  • Tirsdag 25. mai kl. 12.00-13.30 arrangeres «Hovedkonferansen» under Blå uke.
  • Konferansen blir i år heldigital og sendes live fra Stormen Bibliotek i Bodø.

Under hovedkonferansen deltar fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen, leder i Norges Fiskarlag, Kjell Ingebrigtsen og adm dir i Sjømat Norge Geir Ove Ystmark som skal snakke om ringvirkninger og verdiskaping innenfor den blå næringen.

Ingelin Drøpping i Innovasjon Norge og Andreas Semmingsen fra Marealis skal snakke om teknologi, kompetanseutvikling og utvikling.

Så avsluttes konferansen med en politisk debatt om havnæringens rammevilkår mellom Fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen og stortingsrepresentant Cecilie Myrseth (Ap).

Hovedkonferansen arrangeres av Bodøregionens Utviklingsselskap (BRUS) i samarbeid med Sjømat Norge, Norges Sjømatråd, Norges Fiskarlag, Innovasjon Norge, KPB og SpareBank1 Nord-Norge.

Blå uke

Blå uke er en festival fylt med faglige arrangementer, i samspill med kultur- og opplevelsesnæringen – med havet i fokus. Uken er til for alle som jobber i og rundt havnæringen, og arrangeres i Bodø i uke 21.

Podcast

Hør «Utsikt Podcast» sin Blå uke Spesial med Renate Larsen, adm. dir. i Norges Sjømatråd som forteller om betydning av kortreist mat og produksjon av sjømat. I tillegg får vi en reportasje med seniorforsker ved Nofima, Roy Robertsen. Hør episoden her.

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.