Fiskarlaget Nyheter

2021-03-26 08:10
Alvor om marknadstilgang
Brev via Erna Solberg
Alvor om marknadstilgang
Det er bedt om eit snarleg møte om handelsvilkår og marknadstilgang
Foto: Kjell Ingebrigtsen

Norges Fiskarlag og Sjømat Norge har bedt næringsministeren om eit snarleg møte. Organisasjonane meiner handelsvilkår og marknadssituasjon for norsk fisk er ved eit vegskille.

I brevet til statsministerens kontor viser organisasjonane til at forhandlingane mellom EFTA og Storbritannia er inne i sluttfasen, samtidig som det er kort tid igjen av perioden for dei tollfrie kvotane.

Norges Fiskarlag og Sjømat Norge har tidlegare drøfta desse spørsmåla, både med næringsministeren og med fiskeriministeren. Denne veka er det på nytt bedt om eit møte med næringsministeren. 

– Vi meiner likevel at alvoret i saka no er så stort at det er behov for også å rette denne førespurnaden til statsministeren sitt kontor med ønskje snarleg møte, skriv organisasjonane i brevet du kan lese her:

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.