Dette er en arkivert artikkel fra gammel nettside. Formateringsfeil og mangler kan forekomme.
27.01.2021

Kontingent 2021

Kommer denne uka

Denne uka sender Norges Fiskarlag ut medlemskontingenten. Et flertall av våre medlemmer betaler nå via eFaktura. Den som ønsker det kan også betale på Vipps. Kontingenten er den samme som i 2020.

Vi retter en stor takk til dere som allerede bidrar med å forenkle og effektivisere vår drift ved å benytte disse betalingsløsningene. 

Varsel på SMS 

Vi oppfordrer deg som ennå ikke har gjort det om å inngå avtale om eFaktura  når du får SMS-invitasjon om dette fra vår regnskapspartner Visma/Azets.    

I forbindelse med utsendingen av faktura for personlig medlemskontingent 2021 vil du altså få tilsendt et varsel på SMS. Du står fritt til hvordan du ønsker å betale. Om du ikke svarer på SMS-forespørselen, eller takker nei til tilbudet om å inngå eFakturaavtale, vil du få tilsendt faktura via e-post eller brevpost.

Om du senere skulle ønske å bruke eFaktura/Vipps, kan du fortsatt aktivere eFaktura/Vipps i din nettbank. Søk da opp Norges Fiskarlag i nettbanken din og aktiver mottak av eFaktura. Deretter vil også du kunne velge om du vil betale enten i nettbanken eller via Vipps. Be gjerne banken din om å hjelpe deg med dette.  

Hva får du?  

Som medlem nyter du godt av den kompetansen og den politiske tyngden som organisasjonen har, og vårt bredt anlagte arbeid med å være talerør for våre medlemmer.  

Du har tilgang til en rekke gode medlemsfordeler, og vi utvider snart tilbudet med flere nye fordeler. Se medlemsfordelene her.

Personlige medlemmer har også en grunnforsikring i Gjensidige  – se forsikringsbevis for 2021 

Frimedlemmer: Vi gjør oppmerksom på at du som er frimedlem har de samme medlemsfordelene som øvrige medlemmer, med unntak av forsikringen. 

Kontingentnivået er uendret fra 2020, ref informasjon i det interne medlemsbrevet sist uke

Husk også at du ved behov kan ta kontakt med hovedkontoret eller ditt regionale nivå/gruppeorganisasjon for å få bistand og hjelp – se kontaktside her