Fiskarlaget Nyheter

2020-10-15 12:05
Utsetter årsmøtet
Fiskebåt 2021
Utsetter årsmøtet
Leder Jonny Berfjord i Fiskebåt
Skjermfoto fra tidligere årsmøte

Fiskebåt utsetter sitt planlagte årsmøte i 2021. Møtet var planlagt til 16. og 17. februar 2021, men utsettes med bakgrunn i covid-19-situasjonen.

-Slik situasjonen er nå, og utsiktene til hva som antas å gjelde på nyåret, ser det ikke ut til å være forsvarlig å gjennomføre årsmøtet som planlagt, sier styreleder i Fiskebåt Jonny Berfjord.

 Fiskebåt ønsker primært ikke å avholde sitt årsmøte og 75-årsjubileum digitalt, og velger derfor å utsette årsmøtet til smittesituasjonen er mer avklart.

- Forhåpentligvis kan vi avholde et ordinært årsmøte på forsommeren eller til høsten i 2021. Inntil da får vi glede oss over at fiskeflåten til nå er kommet seg bra gjennom covid-19, og at vi så langt har vært forskånet for covid-19 smitte om bord i flåten, sier Berfjord.

Fiskebåt vil komme tilbake med nye møtedatoer så snart det foreligger en avklaring.

Digitale regionale årsmøter

Alle de tre regionale årsmøtene i Fiskebåt nå i høst vil bli holdt digitalt.

Det betyr at både Fiskebåt Nord, Fiskebåt Sør og Fiskebåt Vest holder sine årsmøter som planlagt før jul, men at møtet altså ikke blir holdt som fysiske møter.

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.