Fiskarlaget Nyheter

2020-08-25 09:40
Siste mulighet for innspill
Årets tariff-forhandlinger
Siste mulighet for innspill
Båteierseksjonens hovedforhandlingsutvalg (se oversikt over deltagerne nedenfor)
Foto: Geir Kroknes

Tariff-seksjonene tar sikte på og planlegger å gjennomføre årets tariff-forhandlinger som vanlig. Båteierseksjonen ber om at innspill fra medlemmene formidles senest denne uka.

Hovedforhandlingsutvalget i Båteierseksjonen har vært samlet til møte for å forberede krav til årets tarifforhandlinger.

I den forbindelsen ber seksjonen om at du som ennå ikke har sørget for å formidle dine innspill til endringer i Fiskerioverenskomst eller oppgjørsavtalene snarest tar kontakt med dine synspunkt.  

Fristen seksjonene har satt seg imellom for gjensidig synliggjøring av krav er 31. august.Dette betyr at alle innspill senest bør meldes denne uka, til respektive seksjoner.

Fiskerioverenskomsten og oppgjørsavtalene er gjenstand for forhandlinger og justeringer hvert andre år.

Her er lenke til gjeldende overenskomst.

Lenke til Båteierseksjonen


Bildetekst: Hovedforhandlingsutvalget i Båteierseksjonen var samlet til et fysisk møte der de gikk gjennom sine forberedelser til de kommende forhandlingene.

På bildet ser du nærmest kamera til venstre: Tormund Grimstad, Jarl Magne Silden, Roar Benjaminson, Sigvald Berntsen, Raymond Karlsen og Espen Nilsen

Øverst fra høyre: Sten Angelsen, Olaf Iversen, Tommy Nilsen, Heidi M. Rånes, Gudmund Rognan og  Torkil Hopmark nærmest kamera t.h.

Ikke til stede: Geir Skogheim (leder) og Einar Frismo

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.