Fiskarlaget Nyheter

2020-07-15 19:15
Hjelp Kystverket
Navigatører bes svare
Hjelp Kystverket
Fra Rørvik (bildet) og sørover til Stad er det nå lagt opp nye ruter som er omfattet av undersøkelsen Kystverket nå ønsker respons på.
Foto: Jan-Erik Indrestrand

Kystverket har utvidet «Routeinfo.no» med 118 nye seilingsruter fra Stad til Rørvik. Nå ber Kystverket om tilbakemelding fra brukere av tjenesten i en spørreundersøkelse. Navigatører i fiskerinæringen oppfordres også om å delta.

På routeinfo.no kan fartøy som planlegger seilas mellom Oslofjorden og Rørvik få tilgang til totalt 395 digitale seilingsruter. 

- Innen utgangen av året gjør vi tjenesten landsdekkende med ruter helt opp til grensen til Russland i nord, inkludert Svalbard. For å sikre at tilbudet oppfyller brukernes behov, oppfordrer vi navigatører til å gi oss tilbakemelding på tjenesten gjennom en spørreundersøkelse, sier senioringeniør John Morten Klingsheim i Kystverket til eget nettsted.

Klingsheim opplyser at de har lagt ut en spørreundersøkelse om tilbudet og erfaringer, og at de har fått en del svar, men ønsker gjerne flere. 

Han har i en e-post til Fiskarlaget også oppfordret oss om å dele oppfordringen om å delta med våre medlemmer, noe vi gjerne gjør.

John Morten Klingsheim er spesielt opptatt av at de skal få tilbakemelding fra flest mulig navigatører.

  • Undersøkelsen ligger åpen til 31. juli 2020.

Svar på spørreundersøkelsen her

Les mer om routeinfo hos Kystverket

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.