Dette er en arkivert artikkel fra gammel nettside. Formateringsfeil og mangler kan forekomme.
17.02.2015

Møter ministeren

På Arendalsuka

Den nye fiskeriministeren holder onsdag møte med næringen i Arendal. -Et godt signal, fra den nye ministeren, sier lederen i Fiskarlaget.

-Det er svært positivt at vår nye fiskeriminister Harald Tom Nersvik så fort signaliserer at han vil komme i kontakt med oss i næringen. Dette gir oss mulighet til å presentere Norges Fiskarlag og hvilke saker vi jobber med akkurat nå, sier leder Kjell Ingebrigtsen.

Harald Tom Nesvik (Frp) tiltrådte mandag denne uken som fiskeriminister og alt onsdag er han på plass sammen med det øvrige politiske miljøet under Arendalsuka. 

-Det at ministeren tar initiativ til et slikt møte allerede nå tar jeg som et signal fra den nye ministeren om at han ønsker å ha tett og god kontakt med næringen. Vår erfaring er også at dialog og tett samarbeid må ha høy prioritet for at vi i felleskap skal kunne bidra til å utvikle sjømatnæringen, sier Ingebrigtsen.

-Jeg ser frem til det første formelle møtet med vår nye fiskeriminister og det videre samarbeidet med Harald Tom Nesvik, sier Kjell Ingebrigtsen.