Dette er en arkivert artikkel fra gammel nettside. Formateringsfeil og mangler kan forekomme.
09.02.2022

Medlemstilbud

Hjertestarter

Du kan nå få en moderne hjertestarter til fordelaktig pris gjennom Norges Fiskarlags medlemsavtale. Husk også at Fiskernes Ulykkeskasse gir støtte til kjøp OG støtte til opplæring i bruk av hjertestarter.

I Norge rammes over 3000 personer årlig av hjertestans.

Gjennom medlemsavtalen får du nå Zoll AED Plus hjertestarter via Norengros som en komplett livredningspakke.

AED Plus er både hjertestarter og trinn-for-trinn veileder ved hjertelungeredning.

Apparatet har tydelige illustrasjoner og norsk tale, samt bare èn elektrode – noe som gjør det enklere å plassere den korrekt.

Du gjør bestilling i Norengros nettbutikk eller ringer vår kontaktperson i FIAS Dan Tore Andersen. Bestill nå, så er du sikret levering når hjertestarteren leveres i midten av mars.

Se mer fordeler

Ønsker du å vite mer om rabatter og vilkår for å benytte avtaler, logg deg på Norges Fiskarlags medlems-app, under menyen «Medlemskap» finner du «Mine fordeler». Velg «Selskapsfordeler» og «Vis alle»; deretter «Vår hovedavtale».  

Når du har logget deg på FIAS via appen, og eventuelt har spørsmål til konkrete avtaler, ta gjerne direkte kontakt med markedssjef i FIAS – Dan Tore Andersen: tlf: 907 53?895 

Ikke tatt appen i bruk?

Har du ikke tatt i bruk medlems-appen din enda? Du finner den i app-butikken på din mobiltelefon, og det er enkelt å ta den i bruk. Det er KUN via appen du får tilgang til medlemsvilkårene:  
 
Klikk for iPhone 
 
Klikk for Android 

Last ned og åpne appen, og følg instruksjonen for registrering.  

Hvis du/deres rederi ikke kommer inn i medlemsappen med ønsket telefonnummer (dette må være rederiets kontaktnummer i vårt medlemsregister), så kontakter du oss i Fiskarlaget slik at vi får registrert riktig telefonnummer.

Husk å oppgi hvilket rederi du representerer! Ring 73 54 58 50. E-post fiskarlaget@fiskarlaget.no