Dette er en arkivert artikkel fra gammel nettside. Formateringsfeil og mangler kan forekomme.
15.01.2020

Medlemskontigent 2020

Betal med Vipps!

Medlemskontingenten fra Norges Fiskarlag sendes denne uka ut til deg som medlem. Visste du at du også kan betale din personlige kontingent med Vipps?

Et flertall av våre medlemmer betaler allerede elektronisk, og dette er med på å forenkle og effektivisere, noe som også gjør at vi kan bruke mer tid til andre formål. 

Vi oppfordrer deg som ennå ikke har gjort det om å inngå avtale om eFaktura (elektronisk faktura) når du får invitasjon om det denne uka.  

Varsel på SMS 

I forbindelse med utsendingen av faktura for personlig medlemskontingent 2020 vil de som ikke enda har inngått avtale om eFaktura med Norges Fiskarlag nemlig få tilbud om dette. Dette tilbudet blir i år sendt til medlemmer per SMS fra vår regnskapspartner Visma. Om du ikke svarer på denne forespørselen, eller takker nei til tilbudet, vil du få tilsendt faktura via e-post eller brevpost.  

Om du senere skulle ønske å bruke eFaktura/Vipps, kan du fortsatt aktivere eFaktura/Vipps i din nettbank. Søk da opp Norges Fiskarlag i nettbanken din og aktiver mottak av eFaktura. Deretter vil også du kunne velge om du vil betale enten i nettbanken eller via Vipps. 

Flere elektroniske valg 

Hvis du allerede har inngått avtale om eFaktura for betaling av personlig kontingent i nettbanken din, kan du også velge å ta i bruk Vipps. Begge betalingsmetoder bidrar til en effektiv drift for oss. 
 

Når du har eFaktura betyr det at du får faktura direkte inn i din nettbank istedenfor med brev eller e-post.?Med eFaktura går du inn i nettbanken din for å bekrefte at fakturaen skal betales.  

Hvis eFaktura-avtale er etablert mellom deg og Fiskarlaget i din nettbank, kan du selv velge om du vil betale fra Vipps eller fra nettbanken. For å kunne betale med Vipps må du stille inn Vipps-appen din for dette. Slå på «Regninger og eFaktura» i Vipps. Dette gjøres i menyen «Profil», og både «Vis regninger i Vipps» og «Alltid Vipps eFaktura» må være slått på. Er disse innstillingene på, vil du motta varsel når fakturaene ankommer og når forfallsdato?nærmer seg.?Og vips, så har du full oversikt! 

Takk! 

Vi takker for at du er medlem, og vi oppfordrer alle om å ta i bruk elektroniske betalingsløsninger. Dette er med på å bidra til en effektiv drift av Norges Fiskarlag!  

Hva får du? 

Som medlem nyter du godt av den kompetansen og tyngden som organisasjonen har, og vårt brede engasjement i arbeidet for norske fiskere. 

Du har en rekke medlemsfordeler (se lenke til omtale), og personlige medlemmer har også en grunnforsikring i Gjensidige (se omtale og forsikringsbevis for 2019 som oppdateres i løpet av januar 2020). 

Frimedlemmer: Vi gjør oppmerksom på at du som er frimedlem har de samme medlemsfordelene som øvrige medlemmer, med unntak av forsikringen. 

Husk også at du ved behov kan ta kontakt med hovedkontoret eller ditt regionale nivå/gruppeorganisasjon for å få bistand og hjelp. 

Her finner du kontaktinformasjon til hovedkontoret i Trondheim. 

Fakta om eFaktura: En fakturatjeneste der fakturaen sendes til nettbank ferdig utfylt med KID, kontonummer og beløp fra bedrift til privatpersoner. Tjenesten leveres av Nets og bankene i Norge. eFaktura og Vipps samarbeider nå om fakturaene. Det vil si at mottaker, som har sagt ja til eFaktura, ser fakturaen både i nettbanken sin og i Vipps-appen. Mottaker kan da velge hvor de vil betale den, og efaktura vil så være merket som betalt begge steder. Dette skjer automatisk.