Dette er en arkivert artikkel fra gammel nettside. Formateringsfeil og mangler kan forekomme.
14.01.2022

Kontingenten 2022

Kommer denne uka

Norges Fiskarlag sender denne uka ut krav om innbetalingen av medlemskontingenten. Et flertall av våre medlemmer betaler nå via eFaktura. Vipps kan også benytte om ønskelig. 

Takk for at du står som medlem og for at du betaler innenfor fristen som er satt i innbetalingen. Dette gjør vår håndtering praktisk og effektiv og gjør at vi kan konsentrere oss om å gi gode tjenester til våre medlemmer, når vi slipper å bruke tid på purring.

Varsel kommer

I forbindelse med utsendingen av faktura for personlig medlemskontingent 2022 vil du også få tilsendt et varsel på SMS. Du står fritt til hvordan du ønsker å betale. I tekstmeldingen inviteres også du til å inngå eFaktura-avtale. Du som ikke etablerer eller ønsker å inngå slik avtale, vil få tilsendt faktura via e-post eller brevpost om du ikke etablerer eFaktura.

 Om du senere skulle ønske å bruke eFaktura eller Vipps, kan du fortsatt aktivere eFaktura/Vipps i din nettbank. Søk da opp Norges Fiskarlag i nettbanken din og aktiver mottak av eFaktura. Deretter vil også du kunne velge om du vil betale enten i nettbanken eller via Vipps. 

Hva får du? 

Som medlem nyter du godt av den kompetansen og tyngden som landets største fiskeriorganisasjon har. Vi arbeider hver dag med et bredt spekter av saker som har betydning for din arbeidsdag på havet og for vilkår knyttet til yrket.

Les jevnlige nyhetsoppdateringer på vår nettside og på Facebook-siden vår

Vi håper du også har tatt i bruk vår medlems-app (lenke til omtale på nett)

Du har tilgang til en rekke medlemsfordeler via medlems-appen din!  (Se omtale av medlemsfordeler på nettsiden)

Personlige medlemmer har også en grunnforsikring i Gjensidige – lenke til forsikringsbevis for 2022.

Husk også at du ved behov kan ta kontakt med hovedkontoret eller ditt regionale nivå/gruppeorganisasjon for å få bistand og hjelp – lenke til kontakinformasjon

Fradrag for fagforeningskontingent 2022

Det kan kreves fradrag for betalt fagforeningskontingent med inntil 5.800 kroner i 2022. Dette gjelder også for yrkesutøvere og næringsdrivende som betaler kontingent til en yrkes- eller næringsorganisasjon.

  

Info om satser for personlig kontingent 2022, vedtatt av Landsstyret:

  • Personlig kontingent (ordinær):                2 820 kr                                                                                  
  • Personlig kontingent (honnørmedlem):       930 kr
  • Støttemedlem – kontingent:                        380 kr